×

Најпрактичниот систем за плаќање преку мобилен

    Доколку сте Општина, Јавно претпријатие или приватен сопственик на паркинг и сакате да станете наш партнер, контактирајте нѐ на info@parking.mk

Пробајте ја мобилната апликација

Бесплатно
Преземете ја тука