×

Зони на ЈП „Стипион“ Штип

Во табелата се презентирани паркиралиштата каде можете да паркирате со Вашиот мобилен телефон:


Зона

Зонско место

Црвена зона
ST1 – кај Општината
ST2
ST3
ST4
ST5
ST6 – кај пазаротЦени на паркирање

Цените за паркирање се дефинирани од страна на ЈП Стипион Штип. Цената на паркирање е 20 денари/час со вклучен ДДВ за првиот час паркирање, 15 денари/час за секој следен час до истекување на работното време на паркингот.

Времетраење на наплата на паркирање:


Понеделник – петок: 07:00 – 19:00 часот
Сабота: 07:00 – 15:00 часот
Недела и државни празници: бесплатно

НАПОМЕНА ! Ве молиме внимателно разгледајте ги знаците во зоната за паркирање – тие ја покажуваат шифрата на зоната којшто треба да ја користите, како и цената за паркирање. Употребата на погрешна шифра може да доведе до плаќање на пенали. Бројот 144144 моментално е достапен за корисниците на мобилните мрежи на Македонски Телеком и A1.