×

Зони на ЈП „Комуналец Полин“ – Стар Дојран

Во табелата се презентирани паркиралиштата каде можете да паркирате со Вашиот мобилен телефон:

Зона

Локација

Црвена зона
DA1 – ул.„Маршал Тито“
Зелена зона
DB1 – паркингот кај ГранитЦени на паркирање

Цените за паркирање се дефинирани од страна на ЈП „Комуналец Полин“. Имајќи ги во предвид двете паркинг- зони во моментот во Дојран, дефинирани се следните тарифи:

Зона
Црвена зона
Зелена зона
Цена (денари/час)
30 денари првиот час
15 ден. секој нареден
10
Викенд тарифа
500 ден.
300 ден.
Месечна дозвола за резервирано место
12000 ден.
8000 ден.
Дневна такса за автобуси и камиони
/
500 ден.
Доплатна карта
за непрописно паркирање
800 ден.
Отстрането возило со ‘пајак’ служба
3000 ден.Сите цени се во денари со вклучен ДДВ

Времетраење на наплата на паркирање:
Секој ден од 07:00 до 21:00 часотГреб-картичките можат да се набават во околните трафики на паркиралиштата.


ДОПЛАТНА КАРТА се издава во случај на неподмирена наплата на паркирање, немате дозвола за таа зона или истечена дозвола.

НАПОМЕНА ! Ве молиме внимателно разгледајте ги знаците во зоната за паркирање – тие ја покажуваат шифрата на зоната којшто треба да ја користите, како и цената за паркирање. Употребата на погрешна шифра може да доведе до плаќање на пенали. Бројот 144144 моментално е достапен за корисниците на мобилните мрежи на Македонски Телеком и А1.


Информации за контакт

ЈП „Комуналец Полин“ – Стар Дојран

Телефон за поддршка: +389 34 225 217